Zaposlitev

 

Poslovanje podjetja Madal Bal temelji na duhovnih principih življenja in zavezanosti ustvarjati pozitivno. Z meditativno glasbo v trgovinah, prijaznostjo ter duhovnim odnosom do strank želi naše podjetje ustvariti vzdušje "duhovne oaze" v razburkanem vsakdanu. Naš cilj je ponuditi našim strankam izkušnjo izpolnjujočega nakupovanja. Tako da z nakupljenimi izdelki odnesejo domov tudi košček tega harrmoničnega in človeku prijaznega vzdušja.

 

Zaposleni v Madal Balu smo del družine, ki stremi k popolnosti s predanim služenjem ljudem. Motivirani zaposleni so osnova in gonilna sila za razvoj in rast našega podjetja. Verjamemo, da je motiviranost in zadovoljstvo zaposlenih eden tistih dejavnikov, ki lahko uspešno podjetje pripelje med najuspešnejša. Ker se zavedamo tega dejstva usmerjamo svoje dolgoročne aktivnosti v zadovoljstvo zaposlenih. Blago vzdušje v našem podjetju pa nudi podporo tudi njihovem osebnostnem razvoju.

 

Vse kar je vredno imeti, je vredno tudi deliti. - Šri Činmoj

Ker želimo z novim znanjem oblikovati svetovne trende daril in izdelkov za dom, stopamo v korak s časom. Zato potrebujemo nove ambiciozne, entuziastične in komunikativne sodelavce. Iščemo ljudi, ki bodo z nami delili vizijo in vrednote podjetja.

 

Sprejmite izziv in postanite del naše družine!

 

Iščemo ambicioznega, kreativnega in samoiniciativnega trgovskega potnika-co.
Svoje kontaktne podatke in kratko predstavitev pošljite na andreja.bogdan@madalbal.si