Madal Bal v Sloveniji


Maloprodaja - Osnovna dejavnost podjetja MADAL BAL v Sloveniji je maloprodajna mreža, ki zaobjema tri trgovine. Poleg privlačnega programa daril in trendnih izdelkov, ki ga odlikujejo moderne dišeče in okrasne sveče, izdelki za dekoracijo, kipci, okrasne figurice, angeli, darilne škatle in vrečke, boste v naših trgovinah našli še veliko uporabnih gospodinjskih in drugih zanimivih izdelkov. Naš asortiman sestavlja več kot 3.000 izdelkov stanovanjske opreme, uporabnega gospodinjstva, igrač iz mehkega pliša, lesa in umetnih mas, programe kozmetike, dišav za prostor, umetnega cvetja, program orodja, tradicionalne izdelke iz Indije in drugih dežel daljnega vzhoda, pristno duhovno glasbo in literaturo.

Holistični center - V sklopu naše poslovalnice v Mariboru deluje tudi holistični ceter MOČ SRCA v okviru katerega organiziramo različne delavnice, predavanja in tečaje zdravega načina življenja, zdrave prehrane, meditacije, duhovnosti, ekologije in celostnega razvoja. V zadnjem času so zelo priljubljene zvočne kopeli in meditacije s himalajskimi pojočimi posodami, ki jih naše podjetje uvaža iz Nepala.

Veleprodaja - Na področju veleprodaje je MADAL BAL d.o.o. uradni distributer in zastopnik različnih blagovnih znamk in izdelkov. Najpomebnejše področje je kozmetika, kjer zastopamo nemško podjetje Asam Cosmetic proizvajalca priznanih zeliščnih mazil blagovnih znamk KRAUTERHOF® in ALTER HEIDESCHAFER®. Zastopamo tudi podjetje REMEDIA  Italijanskega ekološkega proizvajalca homeopatskih pripravkov Esence Dreves. Poleg tega naš program veleprodaje vključuje široko ponudbo daril, dišečih palčk in kadil in tibetanskih pojočih posod.

Osnovni podatki o podjetju:
IME PODJETJA: MADAL BAL d.o.o.
SEDEŽ: Vetrinjska ulica 12, 2000 Maribor
ODGOVORNA OSEBA: Andrej Šonc
MATIČNA ŠTEVILKA: 1786156
Ident.Št. za DDV: SI84525169
Osnovni kapital: 33.000,00 €
TRR: Delavska hranilnica SI56 6100 0001 4279 523

Družba je vpisana v sodni register pri Okrožnem sodišču v Ljubljani reg. št. vložka 1/37040/00