Maloprodaja Madal Bal

Poleg privlačnega programa daril in trendnih izdelkov, ki ga odlikujejo zelo široka ponudba dišečih palčk in kadil, moderne dišeče in okrasne sveče, izdelki za dekoracijo, kipci, okrasne figurice, angeli, darilne škatle in vrečke, boste v naših trgovinah našli še veliko uporabnih gospodinjskih in drugih zanimivih izdelkov. Naš asortima sestavlja več kot 3.000 izdelkov stanovanjske opreme, uporabnega gospodinjstva, igrač iz mehkega pliša, lesa in umetnih mas, programe kozmetike in zeliščnih mazil, dišav za prostor, umetnega cvetja, slikarska platna in potrebščine za slikanje, program orodja, tradicionalne izdelke iz Indije in drugih dežel daljnega vzhoda, pristno duhovno glasbo in literaturo.

DARILA Pestra ponudba daril navdušuje naše zveste stranke, kot tudi naključne kupce. Darila in darilni izdelki so program, ki se neprestano spreminja, saj sledimo smernicam in ponujamo vedno sveže in moderne vzorce in oblike daril za različne priložnosti, kot so: darila za rojstne dneve, darila za obletnice ali darila za drobne pozornosti. Lepo darilo so lahko tudi številni okrasni kipci, angeli, vile, božanstva... Seveda boste pri nas našli tudi pisano ponudbo voščilnic, darilnih vrečk, trakov, papirja za zavijanje ter škatel za darila oz. kartonastih darilnih škatel modernih motivov. Tudi v naši spletni ponudbi boste našli kategorijo darila, kjer nudimo ožji izbor izdelkov in paketov, ki so lepa ideja za darilo. 

- DIŠAVE ZA PROSTOR obsegajo dišeče palčke, eterična olja, potpurije, dišave za v omaro, izparilnike ter druge dišave za prostor. Najbolj pestra in zanimiva je naša široka ponudba dišečih palčk, od tradicionalnih indijskih dišečih palčk, holističnih dišečih palčk, do japonskih dišečih palčk in kadil.

- ZELIŠČNA MAZILA, BALZAMNI, KREME, GELI iz zdravilnih zelišč, ki vplivajo blagodejno in pomagajo pri lajšanju bolečin in različnih težavah kot so utrujene mišice, revma, bolečine v sklepih, težave s krčnimi žilami, utrujene noge, ekcemi, kot tudi za negovanje izsušene, trde ali od sonca opečene kože. Poleg mazil in balzamov z zdravilnimi zelišči sodijo sem še različni negovalni in lepotni pilingi in kreme izdelane iz olivnega olja, kakava, rdeče vrtnice, karitejevega masla, cvetlice moringa, kot tudi šamponi proti prhljaju in preprečevanju izpadanja las, gel proti celulitu in sproščujoče kopeli za noge in telo iz različnih rastlih kot so evkaliptus, rožmarin, kopriva in breza.

- KOZMETIKA Mila, barve in šamponi za lase, losjoni za telo, kreme za roke, šminke, maskare, senčila za veke, laki za nohte, pudri, svinčniki za oči, velika izbira parfumov za ženske in moške, program Felce Azzura kot v starih dobrih časih.

- BIOLOŠKA HRANA IN PREHRANSKA DOPOLNILA je pomemben segment v našem programu, zelo priljubljen pri naših strankah in ga zato vztrajno bogatimo z novimi izdelki. Tukaj boste našli Himalajsko sol visoke kvalitete pod našo lastno blagovno znamko NATURE`S BLESSINGS. Poleg tega smo tudi uvozniki in distributerji švicarskega podjetja SOYANA -Secrets of Perfection Flames, ki izdeluje vrhunsko linijo ekoloških rastlinkih napitkov in legendarni švicarski ekološki energetski napitek CHI. Od prehranskih dopolnil iz našega programa so na prvem mestu izdelki prehranskega dopolnilnega sistema Dr. Iztoka Ostana in Shilajit Mumie gorska smola Mountain Drop. Prvi izdelek med prehranskimi dopolnili pa je seveda naravni drevesni sirup Madal Bal - NEERA®, po katerem je naše podjetje najbolj prepoznavno.

- STANOVANJSKA OPREMA Zelo popularne v naši ponudbi stanovanjske opreme so manjše omarice in predalniki z modernimi motivi. Za popestritev vašega doma in opremo vašega stanovanja so tukaj tudi: lonci za rože, vaze, dekorativne slike na platnih, stenske ure, preproge, ogledala, okviri za slike, okrasne blazine, lesene okrasne maske, stoli in tabureji za shranjevanje, lesene košare, pletene košare iz ratana, morske trave, kartona

- OBLAČILA IN MODNI DODATKI kot so obleke, kape, rokavice, nogavice, copati, različni modni dodatki, prstani, verižice, šali, rute, poldragi kamni, nakit, različne ženske torbice, ženski nahrbtniki, linija satchel torbi in ženske usnjene denarnice morenih motivov.

- VOLNA ZA PLETENJE je noviteta v našem programu, naša volna za pletenje obsega: kvalitetna preja iz volne in bombaža priznane blagovne znamke Schachenmayr, kvalitetna ruska volna različnih mešanic in debelin, prejice iz garna za kvačkanje, akrilne prejice po zelo ugodnih cenah, volna turškega proizvajalca z blagovno znamko Alize, volna za filcanje, okrasni cofi iz umetnega krzna, različne pletilke in kvačke, zaplate, ter moderno in pestro ponudbo gumbov različnih oblik in motivov.

- GOSPODINJSTVO Naša ponudba izdelkov za gospodinjstvo obsega: skodelice, namizne podstavke, posodice za omake, stekleni kozarci, prijemalke za vročo posodo, jedilni pribor, zajemalke, lopatice, metlice za stepanje, noži in drugi kuhinjski pripomočki.

- SVEČE Dišeče sveče, okrasne sveče, gospodinjske in čajne svečke, svečniki, podloge in stojala za sveče, svetilke in čajne svečke, različne dišave za prostor, osvežilci zraka, dišeče vrečke za omare in potpuri.

- UMETNO CVETJE kot so sončnice, vrtnice, ranunkole, orhideje, nageljčki, lilije, sezonsko umetno cvetje - mačice, narcise, češnjevo cvetje, breskovo cvetje, horzicije, tulipani, krizanteme, božične zvezde, božični venčki praprot, različno zelenje in umetna trava.

- IGRAČE Najbolj popularne v naši ponudbi igrač so mehke plišaste igrače, med katerimi boste našli plišaste medvedke, plišaste kužke, plišaste mucke, plišaste ovčke, plišaste konjičke, plišaste žabe, plišaste tigre, plišaste leve, plišastega črnega panterja, plišaste goske, plišaste lose, plišaste polarne medvede, plišaste kravice, plišaste osličke, plišaste račke, plišaste enoroge, plišaste miške, plišaste srčke, plišaste pikapolonice, plišaste pujske, plišaste srnice, plišaste veverice, plišaste sove, plišaste lisičke, plišaste štorklje, plišastega delfina, plišaste ježke, plišaste želve, plišaste zajčke in plišaste opice.

- SLIKARSKA PLATNA so zaradi dobre kvalitete in zelo ugodnih cen zelo priljubljen program v naših trgovinah. Nudimo vam slikarska platna in druge slikarskih potrebščine, kot so akrilne barve, oljne barve, vodne barve, slikarske liste, slikarske palete in stojala. Slikarska platna so vam na voljo v vseh standardnih velikostih z debelino slepega okvira 19 mm, v 25-ih različnih dimenzijah od najmanjšega dimenzije (slikarsko platno 10x10 cm) do največje dimenzije (slikarsko platno 100x140 cm). V trgovinah Madal Bal dobite tudi slikarska platna z debelejšim slepim okvirom debeline 38 mm in sicer v petih standardnih velikostih od (slikarsko platno 24x30 cm) do (slikarsko platno 100x160 cm). Številni akademski slikarji in ljubiteljski umetniki zelo cenijo tudi nestandardno ponudbo ki zaobjema okroglo slikarsko platno premera 20 cm, 30 cm ali 40 cm, ter ovalno slikarsko platno dimenzije 20x30 cm in 30x40 cm.

- DEKORACIJA -Izdelki za dekoracijo in aranžiranje v naši ponudbi: Dekorativni pesek in kamni, školjke, umetno sadje in zelenjava, okrasni trakovi, rafija, papir za zavijanje, mašnice, dekorativni kamenčki iz stekla.

- KNJIGE IN CD-PLOŠČE Naša ponudba specializirane duhovne literature in glasbe zaobjema predvsem literaturo filozofa miru, duhovnega učitelja, ter plodnega avtorja in umetnika Šri Činmoja. Najbolj priljubljeno delo je njegova poljudno napisana knjiga o meditaciji z naslovom: MEDITACIJA - Človekova popolnost v Božjem zadovoljstvu, ki nam jasno in enostavno predstavi začetna stanja koncentracije in meditacije do naprednih praks kontemplacije. Šri Činmoj med drugim odgovarja na raznolika vprašanja glede izkustev, ki jih lahko doživimo pri meditaciji. Knjiga je eden izmed najbolj izčrpnih a hkrati tudi razumljivih vodnikov o praksi meditacije. Zelo priljubljene so tudi CD-plošče z njegovo meditativno glasbo na Flavti, kot tudi aranžmani njegovih kompozicij, ki jih izvajajo različne glasbene skupine kot so Japaka Orchestra, Arthada&Friends, Adesh&Ajita, Monutain-Silence, Mandu&Visuddhi in drugi. Od literature Šri Činmoja v slovenščini boste našli še sledeče knjige: Siddharta postane Buddha, Novo Tisočletje, Popotnikov tovariš, Krila Hvaležnosti, Nemudoma nehaj, Nemudoma začni, ter knjige drugih avtorjev: Domača vadba meditacije, Svetleče življenje Šri Činmoja, Alkarizirajte ali umrite.

- PAPIRNA GALANTERIJA zaobjema voščilnice, razglednice, čestitke, žepne blokce in rokovnike, šolske zvezke, svinčnike in druga pisala.

- ORODJE in druga oprema obsega: Kladiva, žage, izvijači, leseni in kovinski metri, vodne vage, kombinirane klešče, klešče za ščipanje, delovne rokavice, svedri, vijaki, žeblji, ključavnice, imbus ključi, francoski ključi in gumijasta kladiva.