Dobrodelnost Madal Bal-a

Podjetje Madal Bal sodeluje z večjimi humanitarnimi in človekoljubnimi organizacijami v Sloveniji in tujini. V zadnjih 10ih letih smo sodelovali z sledečimi organizacijami:

PEACE RUN - SriChinmoyOneness
Vsako leto od leta 2002 dalje Madal Bal d.o.o. podpira izvedbo Teka Miru -Šri Činmojevega Doma Enosti v Sloveniji. Mednarodnim tekačem prostovoljcem pomagamo priskrbeti namestitev in hrano v času teka, večkrat pa je naše podjetje doniralo tudi majice z napisom Teka Miru otrokom v šolah, ki jih prireditev obišče, ter okvirje za častne plakete.

The Oneness-Heart-Tears and Smiles                        
V skladu z njihovimi projekti podpira Madal Bal d.o.o. njihova prizadevanja pri zbiranju dobrin za tiste, ki jih močno potrebujejo. Holding Madal Bal, z verigo trgovin po celi Evropi zbira različne dobrine kot so: šolske potrebščine, torbe, igračke vseh vrst, obleko... 

Songs of the Soul, brezplačni koncerti glasbe Šri Činmoja
Logistično je Madal Bal d.o.o. leta 2009 podprli koncerta Songs of the Soul, ki sta potekala v Unionski dvorani v Mariboru, ter v Slovenski Filharmoniji v Ljubljani z organizacijo rezervacij in razdeljevanjem brezplačnih vstopnic v naših trgovinah. Leta 2011 je Madal Bal d.o.o. doniral 800 € za postavitev spomenika Šri Činmoja v Magdalenskem parku v Mariboru, ter izvedbo koncerta Songs of The Soul.

Od leta 2005 do 2013 je Madal Bal d.o.o. vsako leto podprl športno društvo Šri Činmoj Maraton Team pri izvedbi rekreativne prireditve Peš na Pohorje.

Madal Bal d.o.o. je priskočil na pomoč kolektivu staršev Vrtca Pod Gradom v Ljubljani pri izvedbi dobrodelnega dogodka Grajski otroci, katerega zaslužek je bil namenjen izgradnji igrišča Vrtca Pod Gradom.

Fakulteti za socialno delo je Madal Bal d.o.o. podarili svoje izdelke v vrednosti 485eur. Donacijo smo namenili projektu izboljševanja kakovosti življenja in uresničevanje pravice do igre romskih otrok, kot najbolj prikrajšane skupine znotraj marginalizirane skupnosti.